KONYA / KARAPINAR - KARAPINAR SULTANİYE ANAOKULU

MATHEMATİCS TIME E-TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz 5 E sınıfı öğretmeni Melek Selver Çorakçı’ nin yer aldığı MATHEMATİCS TIME isimli eTwinning projesi Kasım 2022 de başlamış olup, 2023 yılı mayıs ayında sonlanacaktır. Elazığ’dan Yasemin Polat öğretmenimiz, Hırvatistan’dan Mirsada Accad isimli okul öncesi öğretmenimizin kuruculuğunu yürüttüğü bu proje ile Doğada Matematik, Sanatla Matematik, Oyunla Matematik ve Montessori ile Matematik olarak sınıflandırma yaptık.

Öğrencilerimizde 21. Yüzyıl becerileri ,Bilgi Çağı boyunca kariyerlerinde başarılı olmak için ihtiyaç duyacakları birçok beceriyi geliştirmeyi ve Milli Eğitim Bakanlığı Temel Yeterlik ve Beceri alanlarında da gelişim sağlamalarını hedefleyen planlama yaptık. Bu kapsamda öğrencilerimizin 21.yy becerilerinden Kodlama, Kritik Düşünme, Yaratıcılık, İşbirliği, İletişim, Bilgi Okuryazarlığı, Öğrenme Becerileri, Medya Okuryazarlığı, Teknoloji Okuryazarlığı, Liderlik, Girişimclik, Üretkenlik, Eleştirel Düşünme becerilerine katkıda bulunmayı amaç edindik.

Yayın: 12.04.2023 - Güncelleme: 12.04.2023 14:14 - Görüntülenme: 110