KONYA / KARAPINAR - KARAPINAR SULTANİYE ANAOKULU

Şbt

Uygulanan etkinliklerde bilimin ve araştırmanın önemini biliyoruz. Çocuklarımızın araştırıp üreten bir nesil olabilmesi için gerekli tüm uygulamalara eğitim akışlarımız içerisinde yer veriyoruz.

Şbt

Karapınar Sultaniye Anaokulu olarak yıl içerisinde uyguladığımız eğitim programımızda belirli gün ve haftalara ve bu günlerin çocuklarımıza kattığı değerlere çok önem veriyoruz. Pano hazırlama,fotoğraf çekimi, eğitici videolar, drama ve sanar etkinleri ile bu günlere ekstra anlamlar yüklüyoruz.

Şbt

Okulumuzun büyük ve geniş bir bahçeye sahip olması çocuklarımızın hem eğlenceli vakit geçirmelerine hem de açık bir havada eğitim almalarına olanak sağlıyor. Sultaniye Anaokulu öğretmenleri de sınıf içerisinde uyguladıkları eğitim planlarına bahçe etkinliklerini dahil ederek daha verimli vakit geçirilmesi imkanı sağlıyor.

Şbt

Sultaniye Anaokulu olarak ailelerin çocukların gelişiminde bşrol olduğunu bilerek ve aileleri sınıf içi etknliklerimize dahil ederek eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Pizza yapmından tişört boyamaya, meslek tanıtımından kum boyamaya çok çeşitli etkinlikler çocuklarımızla buluşuyor. Sevgili ailelerimize çocuklarımızın olumlu yönde gelişmelerine destek sağlayan bu güzel ekinlikler için teşekkür ederiz :)

Haz

2020-2021 eğitim-öğretim yılı boyunca çocuklarımıza doğa sevgisi aşılamak ve yaşanabilir çevre kavramını öğretebilmek adına Minik Tema etkinlikleri sınıflarımızda uygulandı. Çocuklarımızın başarıyla uyguladığı etkinlikler sayesinde doğamızı koruyabilmek için neler yapabileceğimizi ve bizim dışımızdaki canlıların rahat yaşayabilmesi için nelerin gerekli olduğunu eğlenceli şekilde öğrendik.

Haz

Sultaniye Anaokulunda yazın gelişi ve havaların ısınması karpuz festivali ile kutlandı. Karpuz dilimi yeme yarışması ile eğlenceli vakit geçiren çocuklar aynı zamanda karpuzun vücudumuza faydalarını da öğrendiler. Çocukların eğlenceli dakikalarına eşlik eden öğretmenlerin karpuz yeme yarışması da çocukların büyük ilgisini çekti.

Haz

Okulumuz 2020-2021 Eğitim-öğretim yılının son günlerinde yapılan tadilat çalışmaları ile yeni yüzüne kavuştu.