KONYA / KARAPINAR - KARAPINAR SULTANİYE ANAOKULU

Şbt

Karapınar Sultaniye Anaokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ilk dönem gerçekleştirdiğimiz etkileşimli kitap okumanın merkeze alındığı etkinlikler

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında çocuklarımız evde aileleriyle birlikte kitap okudular.

Ock

Sultaniye Anaokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi ile ilgili velilerimizi bilgilendirme amacıyla afiş paylaştık. Ayrıca ailelere haber mektubu gönderdik.

Ock

Aileler ile yüz yüze toplantı yapılarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Nis

Matematik hayatımızın her yerinde var olan bir alan, kendi alanımız olan okul öncesi eğitimde matematik eğitimine etkinliklerde yer vererek sınıfımızda matematik atölyesi oluşturduk.

Nis

Okulumuz 5 E sınıfı öğretmeni Melek Selver Çorakçı’ nin yer aldığı MATHEMATİCS TIME isimli eTwinning projesi Kasım 2022 de başlamış olup, 2023 yılı mayıs ayında sonlanacaktır. Elazığ’dan Yasemin Polat öğretmenimiz, Hırvatistan’dan Mirsada Accad isimli okul öncesi öğretmenimizin kuruculuğunu yürüttüğü bu proje ile Doğada Matematik, Sanatla Matematik, Oyunla Matematik ve Montessori ile Matematik olarak sınıflandırma yaptık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı çocuklarımızlar birlikte eğlenerek kutladık. Tren, Şişme park, pamuk şeker, sihirbaz ve palyaço eşliğinde çok eğlenceli bir çocuk bayramı yaşadık

Nis

Ramazan Bayramınız mübarek olsun... Sultaniye Anaokulunun minikleri bayramlaşmayı öğrendiler. Tüm sınıflarımızı ziyaret ederek ve bayram şekerlerimizi toplayarak bayramlaştık

Nis

Dün ile bugün arasında köprü kuran kültürümüzü,aile değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutluyoruz... İYİ Kİ VARSINIZ ...

Nis

Açtılar, susuzdular ama 'ÖNCE VATAN ' dediler... Bıyıkları bile terlememişti... Yaşları mı? 13-15... Çanakkale Zaferimizin 107. yılında çocuklarımıza Çanakkale ruhunu anlatabilmek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygıyla anabilmek amacıyla okulumuzda bir sergi düzenledik. Çanakkale türkülerinin de eşlik ettiği bu anlamlı sergimizi görmek ister misiniz?

Nis

2021-2022 Eğitim-öğretim yılı boyunca uyguladığımız eTwinning projelerimizde sona yaklaştık. Düzenlenen etkinliklerle çocuklarımızı tüm gelişim alanlarında destekleyen eTwinning projelerinin son kısmında bitirme ertkinlikleri olarak proje gazetesi,proje dergisi ve proje şarkısı gibi ürünler hazırlanmıştır. Bizde çocuklarımızda kalıcı öğrenme sağlamak adına çok eğlenceli bir şarkı hzırladık. Buyrun dinleyelim :)

Şbt

İlk dönemi başarıyla bitirmenin mutluluğu ile karnelerimizi aldık. İkinci döneme heyecanla başlayacağız :)

Şbt

Okulumuzda uyguladığımız etkinlikleri desteklemek ve çocuklarımızda çevre bilinci oluşturmak adına geziler düzenliyoruz.

Şbt

Hayvan sevgisi ve bir hayvan sahiplenmek okul öncesi dönemde çocukların duygusal gelişimi açıcından çok önemlidir. Bu sebeple her fırsatta hayvanlarımız için yemlikler, mama kapları ve yuva tasarlıyoruz. Okulumuza gelip bize eşlik eden dostlarımızla sıcacık sevgimizi paylaşıyoruz.

Şbt

Bizim işimiz çocuklarımıza oyunla ve eğlenerek eğitim vermek...Bu sebeple etkinlerimizi eğlenceli hale getirerek uyguluyoruz. Böylece çocuklarımız hem eğleniyor hem de öğreniyor.